Societatea noastră este o societate tânără cu planuri mari de viitor, am început activitatea în toamna anului 2011, având ca obiect de activitate cultivarea condimentelor, plantelor aromatice, medicinale și a plantelor de uz farmaceutic cu o experiență vastă în ceea ce înseamnă cultura de lavandă, societatea comercială MIG FLAVOR SRL, vine în ajutorul dumneavoastră.

Activitatea societatii se desfasoara pe treritoriul orasului Buftea,oras cu un istoric bogat in domeniul agricol. Suprafata pe care se intinde pepiniera noastra, este de cca 3000 mp, unde avem plantat soiul de lavanda L-MIG1, (conform adeverinta ISTIS Nr. 9646/09.09.2015).

Începând cu anul 2013 datorită cererii și mediatizării intense, piața butașilor și a florilor de lavandă a început să simtă o dezvoltare puternică, fiind o plantă perenă, iubitoare de caldură ce se pretează la actualele condiții pedoclimatice ale țării noastre cu deosebite efecte terapeutice și o piață de desfacere sigură, aceasta a început să caștige teren în fața culturilor de cereale, pomicole și legumicole. În decursul ultimilor 2 ani, societatea noastră a reușit să încheie mai multe contracte, acoperind suprafețe cosiderabile în întreaga țară. Dorința noastră este să poziționăm și harta româniei în topul statelor cultivatoare de lavandă.

Din primavera anului 2015, ne dorim o extindere și o diversificare a produselor și serviciilor oferite intrând pe piața legumelor (cu produse proaspete/naturale) și amenajarea grădinilor și a spatiilor verzi.

Dorim să întram în casa și gradina dumneavoastră, cu cele mai bune produse și servicii, toate la cel mai bun preț, oferite de o echipă tanâră și profesionistă.

Ing. Marchidan Ionuț Georgică
Ing. Marchidan Ionuț GeorgicăDirector
Descarcă Curriculum Vitae
Ec. Dumitru ValentinDirector Economic
Descarcă Curriculum Vitae